Zoon aangehouden ter zake brandstichting

De 24-jarige R.M. wordt verdacht van brandstichting aan de Hockeystraat, een zijstraat van de Ramgoelamweg. Naar zeggen van buurtbewoners is de zoon van de mevrouw, wiens huis in vlammen is opgegaan, een PCS-patiënt is. Hij heeft vermoedelijk brand gesticht in zijn huis waarna het vuur is overgeslagen op de woning van zijn moeder. Naar aanleiding van het forensisch-onderzoek en buurtonderzoek is de verdachte hangende het verdere onderzoek ingesloten. In deze zaak zijn twee houten woningen, welke op een perceel stonden, geheel afgebrand. De moeder vertoefde al een tijdje niet meer op het adres. Haar zoon bleef in beide woningen, heeft de brandweer vernomen. De brand heeft maandagochtend rond 04.00 uur plaatsgevonden. De belendende panden hebben water- en schroeischade opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!