Man mishandelt vrouw met knuppel

Een vrouw die reeds haar intrek bij haar moeder heeft genomen is afgelopen weekend door haar man met een knuppel geslagen. De vrouw liep een elleboogfractuur op. Volgens verklaring van de vrouw had zij de woning van haar man verlaten, omdat hij vaak voor haar uitliep. Zij nam toen haar intrek bij haar moeder op Zoelen te Marienburg. Zoals elk weekend bracht de man een bezoek aan zijn kinderen en vrouw. Zondag 20 juli merkte de vrouw een vlek op aan de hals van haar man. Zij confronteerde hem daarmee, waarna de man aanstalten maakte om met haar dochtertje weg te rijden. De vrouw ging hem achterna. Op een gegeven moment gooide zij een slipper naar het hoofd van de man, waarna deze agressiever werd. Hij pakte een knuppel uit zijn voertuig en bracht daarmee een keiharde slag toe op de arm van zijn vrouw. Als gevolg van die ene slag liep zij een elleboogfractuur op. De politie van Marienburg werd ingeschakeld. Toen de politie ter plaatse arriveerde, had de verdachte de plaats reeds verlaten. De verdachte B.J. wordt opgespoord ter zake het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!