Dronkaard slaat vrouw met slang gascilinder

Een vrouw moest maandagochtend slagen incasseren met de toevoerslang van een gascilinder. Haar dronken partner N.D. heeft haar slagen toegebracht met de vuist en met de toevoerslang van een gascilinder. Dit alles gebeurde naar aanleiding van een gesprek. N.D. werd gebel door een vriendin. De vrouw met wie hij samenwoont, kwam te weten dat de man een afspraak had gemaakt met een andere vrouw. Er ontstond een woordenwisseling, maar dit weerhield de man niet om naar zijn afspraak te gaan. N.D. keerde later onder invloed van alcohol terug en begon de vrouw af te takelen. Ten gevolge van de mishandeling liep het slachtoffer een bloedstolling aan haar linkeroog en kneuzingen over bede benen en armen. N.D. is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!