Zoon winkelierster mishandeld en beroofd

Drie criminelen hebben maandagavond omstreeks 23.00 uur een overval gepleegd in een winkel aan de Dr. Sopie Redmondstraat. De aangeefster geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat drie mannen de zaak binnenkwamen om brood te kopen. Op een gegeven moment begon een van de mannen een andere man voor vies en vuil uit te schelden. De winkelierster verzocht de klanten om niet in haar winkel te ruziën. De Chinese vrouw werd daarbij ook uitgescholden. Achteraf bleek dat dit een scenario was. De mannen hebben de 21-jarige zoon van de winkelierster mishandeld. Na de mishandeling zijn ze ervandoor gegaan met een Iphone en goederen. De winkelierster kon niet aangeven wat er allemaal is meegenomen. Zij probeerde de politie te bellen waarna een van de mannen haar telefoon uit haar handen wegrukte en de benen nam. De politie van bureau Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!