Strafzitting maandag uitgesteld naar vrijdag

De strafzitting van zowel het Tweede als Derde Kanton van kantonrechter Maytrie Kuldipsing is gisteren door afwezigheid van de magistraat uitgesteld. Kantonrechter Danielle Karamatali, die voor haar afwezige collega waarnam, stelde alle strafzaken op de rol uit naar vrijdag 25 juli. Alle opgeroepen getuigen behoren op de nieuwe vastgestelde datum zich wederom op de strafzitting aan te melden. Enkele van de bekende zaken die op de rol van gisteren stonden, waren van de Braziliaan Jailson D, tegen wie openbare aanklager Roy Elgin een celstraf van tien jaar heeft gevorderd voor diefstal middels geweld. Ook de strafzaak waar de verdachte Shakoentelawatie B. terechtstaat voor de dood van haar elf maanden jonge kleinzoon Akash Jibodh op 7 mei 2014 en de rechtszaak, waarbij de verdachten Erik L. en Monique D. terechtstaan voor zware mishandeling van een jongedame.
FR

error: Kopiëren mag niet!