Poeketie overall winnaar SKA warming-uptoernooi

De Surinaamse Karate Associatie (SKA) organiseerde zaterdag haar warming-upwedstrijden voor dit jaar. Het is het derde karate toernooi voor dit jaar. Sportinstituut Poeketie is overall winaar geworden met 14 goud, 12 zilver en 6 brons. Seiken werd tweede met 13 goud, 4 zilver en 4 brons. Marc Adjako van Poeketie werd kampioen van de Heren Openklasse, Charrel Djoe van Seiken kampioen in de Dames Openklasse. Van de 12 scholen aangesloten hebben 6 meegedaan; Poeketie, Seiken, Kime, Bushido, Lelydorp en KenZetSu. In totaal hebben 129 vechter ingeschreven. De SKA mag terugzien op een goed en vlot verlopen toernooi. Het volgend toernooi van de SKA is de Natnioale Kampioenschappen in november. Het volgend karatetoernooi is in augustus en wordt georganiseerd door Sport Instituut Poeketie.

error: Kopiëren mag niet!