Minister Relyvelds mooiste cadeau op 50ste jaardag

1Minister Relyveld op 50ste jaardag.5
1Minister Relyveld op 50ste jaardag.4Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft zijn 50ste verjaardag zonder ruchtbaarheid, maar op een zeer bijzondere wijze herdacht. Hij had op deze speciale dag niet verwend willen worden, maar had de behoefte anderen te verwennen. Zijn gevoel om deze behoefte te vervullen, ging uit naar ‘Stichting Prasoro voor het kind in nood’. Hij heeft de kinderen een plezierige middag doen bezorgen, door ze een etentje aan te bieden in McDonalds. De keuze is gemaakt omdat de minister ook eens bestuurslid is geweest van deze Stichting (vroeger SOS Kinderdorp). Hij draagt aan deze kinderen een warm hart toe, omdat zij heel veel liefde en aandacht nodig hebben.
De stichting telt op dit moment 19 kinderen, waarvan het jongste 1½ jaar en het oudste 22 jaar is. Imanuel Renfurm woont vanaf zijn 5de jaar in het opvangtehuis en is nu student van de Anton de Kom Universiteit van Suriname richting Medische Wetenschappen. Namens de minister die er zelf niet bij kon zijn, sprak het hoofd van de afdeling PR en Voorlichting, mw. Ingrid Indiaan, de kinderen en de begeleiders hartelijk toe. Er werd gezongen voor de minister en de felicitaties werden uitgesproken door de begeleiders van het tehuis.
Na gezellig gegeten en de WK finale gezamenlijk gekeken te hebben, keerden de kinderen tevreden huiswaarts. De wens van de minister om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, mag gezien worden als het grootste cadeau voor hem.

error: Kopiëren mag niet!