Brandweer voorkomt brand in oud SFZ-gebouw Nickerie

1Brandweer voorkomt brand in oud SFZ gebouw Nickerie.1Maandag rond twaalf uur in de middag kreeg de brandweer van Nieuw Nickerie een melding binnen van een rookontwikkeling in het oud SZF-gebouw aan de Gouverneurstraat. De manschappen zijn meteen uitgerukt naar de locatie. Volgens adjunct hoofd brandmeester, Steward Karijoredjo, bevond niemand zich in het gebouw. De buren zagen de rookontwikkeling en schakelden de brandweer in. Volgens Karijoredjo werd er een rookontwikkeling geconstateerd in een airco aan het gebouw. Er is toen een slot gebroken om de airco te bereiken. De brandweer heeft toen alleen de airco geblust en heeft hierdoor het gebouw kunnen redden. Volgens Karijoredjo had reeds één der buren de hoofdschakelaar van het gebouw uitgemaakt.

error: Kopiëren mag niet!