Surgold pakt weg Langetabbetje aan

Suriname Gold Company LLC zal werkzaamheden verrichten en hulpbruggen bouwen in de wegstrekking naar Langatabbetje. De contractor Haukes NV heeft sedert woensdag 16 juli 2014 haar zwaar materieel gemobiliseerd naar Moengo, en de volgende dag gelijk een aanvang ge maakt met de werkzaamheden. De vegetatie langs de Langetabbetjeweg vanaf (km 1 tot km 60) zal worden verwijderd, zodat de weg sneller kan drogen. Er zullen 3 tijdelijke hulpbruggen over de huidige houten bruggen geïnstalleerd worden voor het transporteren van de mijnbouw equipement.
De ploeg van Haukes, die aan de installatie van de hulpbruggen zal werken, mobiliseert zich op vrijdag 18 juli richting Moengo, waarna zij op zondag 20 juli 2014 in de avonduren een aanvang zal maken met het plaatsen van de hulpbrug over de Ingitoetoe Kreek nabij km 4. De werkzaamheden zullen in de avonduren plaatsvinden, waarbij de brug afgesloten zal zijn vanaf 8.00 uur ‘s avonds tot met 6.00 uur ‘s ochtends voor het verkeer in beide richtingen. Surgold LLC vraagt de dc van Paramacca om het publiek dat gebruikmaakt van deze weg, in te lichten over deze werkzaamheden en de sluiting van de brug. Er zullen ook borden geplaatst worden te Snesi Kondre en nabij de Merianbrug.

error: Kopiëren mag niet!