NDP start werving jonge vrouwen voor politiek werk

NDPMet de launch van het NDP Young Women Leadership Council (YWLC) gisteravond in de ballroom van Hotel Krasnapolsky, werd door de NDP-jongeren het startsein gegeven van mobilisatie onder jonge vrouwen tussen 18 en 35 jaar in voornamelijk Paramaribo en Wanica. NDP YWLC is een initiatief van het jongerenbestuur van de NDP ter bevordering van actieve participatie van vrouwen in de politiek, met het oog op het aannemen van bestuurs- en politieke verantwoordelijkheid. Het doel van het Women Council is om jonge vrouwen vaardigheden aan te reiken en ze voor te bereiden op de verkiezingen in 2015. Onder de slogan ‘Purple with a Purpose’zal de komende periode politiek veldwerk worden verricht in zowel Paramaribo als Wanica.

error: Kopiëren mag niet!