Gewapende overval op supermarkt te Peperpot

Drie criminelen, van wie twee gemaskerd en één ongemaskerd met een jachtgeweer met ingekorte loop, zijn vrijdagmorgen omstreeks 09.20 uur een supermarkt te Peperpot binnengedrongen. Daarbij maakten de rovers de winkel dicht om ongestoord hun snode daad te plegen. Op dat moment waren de winkelier en een arbeider in de winkel. Beide personen werden met plakband gekneveld achtergelaten. De overvallers maakten SRD 2.400- ,zowel muntjes als bankbiljetten, buit. Daarnaast gristen zij alle opwaardeerkaarten van de winkel van diverse providers. Volgens de winkelier gaat het om een waarde van SRD 25.000 aan beltegoed. Ook een Iphone hebben de rovers meegenomen. De politie van Meerzorg ontving de melding van deze gewapende roofoverval omstreeks 10.00 uur. De personen die zijn overvallen, wisten de sterke arm niet te vertellen hoe de daders de plaats hebben verlaten. De politie is bezig met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!