Digicel Suriname herziet VOIP-beleid

Digicel Suriname heeft per heden haar beleid, ten aanzien van het blokkeren van VoIP applicaties, gewijzigd. VoIP applicaties, die niet op mobiele nummers gebaseerd zijn zoals Skype en Vonage worden wederom opengesteld.
“We weten dat er klanten zijn die ongerief hebben ondervonden van ons besluit om per 28 juni deze applicaties te blokkeren. Het was nooit onze bedoeling om klanten te duperen en bieden onze verontschuldigen aan. “We hopen dat met de versoepeling van het VoIP beleid wij onze klanten een handreiking kunnen doen”, aldus Gert Post, CEO van Digicel Suriname.
“De op nummer gebaseerde VoIP diensten zoals Viber en Nimbus blijven vooralsnog geblokkeerd. De commerciële onderhandelingen met deze partijen zijn nog steeds gaande en we blijven hopen dat wij in de nabije toekomst in staat zullen zijn een positief resultaat te kunnen communiceren”, vervolgt Post.
In het verlengde hiervan heeft Digicel besloten om haar klanten weer de mogelijkheid te geven om ’s nachts gratis te bellen met de Free Nights Promotie. Op verzoek van veel klanten is ook weer de Free After 3 herintroduceerd, waarbij men na elk gesprek van 3 minuten 20 minuten van hetzelfde gesprek gratis krijgt.
“We zijn het netwerk dat het meeste te bieden heeft aan Surinamers. Gratis minuten, een goed netwerk en redelijke tarieven. Daardoor hebben we ook onze marktpositie het afgelopen jaar stevig kunnen verbeteren. We zijn onze klanten daar zeer dankbaar voor, zegt Gert Post tot slot.”

error: Kopiëren mag niet!