Winkelier bezorgt klant een polsfractuur

Een winkelier aan de Coesewijnestraat heeft een van zijn klanten woensdagmiddag een armfractuur toegebracht. Beiden raakten verwikkeld in een woordenwisseling, welke uitmondde in een vechtpartij. De klant was naar de winkel om een opwaardeerkaart te kopen. Daar aangekomen vond hij dat het te lang duurde en eiste zijn geld terug. De Chinees werd boos en begon de klant te stoten uit zijn zaak. Er ontstond toen een vechtpartij tussen beide mannen. Bij het gevecht liep de klant een polsfractuur op.
De politie van Flora onderzoekt deze zaak. Nadat de klant terug was met een visum en het duidelijk was dat het slachtoffer een fractuur had opgelopen, spoorde de politie de winkelier op. Hij werd na zijn aanhouding overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de Chinese winkelier in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!