Dronken autobestuurder probeerde politieagenten omver te rijden

De politie van Ressort Centrum was donderdagochtend omstreeks 04.00 uur bezig met een road block aan de Watermolenstraat ter hoogte van het miniserie van Natuurlijke Hulpbronnen. De bestuurder van een Toyota Allion negeerde op een gegeven moment het stopteken van de controlerende politiemannen. Hij reed in op één van de wetsdienaren. Deze sprong op de berm, anders was hij onderschept door de bestuurder. De politie zette hierna een achtervolging in. De bestuurder van de Allion werd uiteindelijk aan de Van ‘t Hogerhuysstraat ter hoogte van de rotonde klemgereden. Toen bleek dat hij behoorlijk onder invloed verkeerde. De dronken bestuurden werd onderworpen aan een ademanalysetest. Hij had het maximum toegestane alcoholpromillage drie maal overschreden. De bestuurder Miquel B. is hangende het onderzoek ter zake poging tot doodslag en het rijden onder invloed in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!