EZVN kijkt tevreden terug op succesvolle high tea op Surinaamse ambassade in Den Haag

2Persbericht EZVN.11De netwerkorganisatie Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) blikt tevreden terug op een zeer geslaagde bijeenkomst, die de eerste in 2008 op de Surinaamse ambassade evenaarde. Zaakgelastigde Chantal Doekhie deed een oproep tijdens haar inspirerende openingstoespraak aan de vrouwen om een actievere rol te gaan vervullen in de Surinaamse politiek. Namens het korps diplomatique waren de ambassadeur van Kenia, Nigeria en de zaakgelastigde van Libanon aanwezig.
De aanwezigheid van een bijzonder groot aantal jonge talentvolle ambitieuze vrouwen was opvallend. Dit geeft aan dat de weg die de EZVN inzet naar verjonging van het netwerk zichtbaar wordt. De twee vrouwelijke sprekers, Elisa Carter en Carla Aalse, twee senioren uit het netwerk die ruim hun sporen hebben verdiend, deelden dan ook met verve hun kennis en kunde met de vele aanwezigen. Verrassend waren de mannelijke sprekers en het kritisch mannenpanel, dat het geheel vanuit een ander perspectief becommentarieerden. Middagvoorzitter John Leerdam praatte het geheel uitgebalanceerd aan elkaar en zorgde voor de juiste samenhang en sfeer van het evenement.
Maritza Russel van de EZVN kreeg veel complimenten en erkenning voor haar onvermoeibare inzet de afgelopen tien jaar, waarin ze een podium geeft aan rolmodellen en jong talent empowert. Het resultaat was een zeer succesvolle bijeenkomst met Surinaamse sponsoren, die allen succesvol zaken doen met zowel Nederland als Suriname. Het nieuwe product van onze Surinaamse sponsor Safe, Coffee Cola, was verkwikkend en paste perfect bij de high tea.
EZVN dankt de Surinaamse ambassade te Den Haag voor haar gastvrijheid.

error: Kopiëren mag niet!