Jongerenbestuur NDP organiseert succesvolle motivatiedag

zNDP jongerenbestuur organiseert succesvolle motivatiedagHet jongerenbestuur van NDP Kwatta heeft in de dierentuin een succesvolle motivatiedag georganiseerd voor 250 leerlingen van 4 openbare glo-scholen. Het doel van deze motivatiedag was om de jongeren te motiveren in het proces naar hun toets toe. “Om ze mentaal ready maken voor hun eindrace”, geeft Previen Sewnath aan. Sewnath die penningmeester van het NDP-jongerenbestuur is, geeft verder aan dat het bestuur al zijn doelstellingen nog niet heeft bereikt. “Er is nog een lange weg te gaan”, benadrukt hij. Het hoofddoel van dit bestuur is thans om de jongeren ‘paarsbewust’ te maken en ze te overtuigen waarom ze moeten kiezen voor de NDP. “Wij willen de jongeren via social media bereiken en we gaan persoonlijk op pad. We leggen huis aan huis bezoekjes af om persoonlijk tot de jongeren te praten, want door te praten weet je hoe ze denken en wat zij van ons verwachten”, geeft Sewnath verder aan. Op de motivatiedag hebben de jongeren enkele tips meegekregen om betere resultaten te boeken bij de examens. Op tijd gaan slapen, gezond eten, geprogrammeerd leren en gezond water drinken zijn enkele van de tips.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!