Security guard ingesloten

De security guard, Jason G., is door de politie van De Nieuwe Grond zaterdagavond aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan vernieling, bedreiging en mishandeling. Jason raakte verwikkeld in een woordenwisseling met een taxichauffeur, omdat hij vond dat de taxichauffeur over hem roddelde. De mannen duwden elkaar, waarbij Jason een mes tevoorschijn haalde. Hij bedreigde de taximan en bekogelde de autoruiten van de taxichauffeur. Dit incident vond plaats op de hoek van de Welgedacht A-weg en de Indira Gandhiweg. De politie werd na het tafereel ingeschakeld. De veiligheidsman is door de politie overgebracht en na zijn voorgeleiding in verzekering gesteld. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!