Fernandes introduceert VW Amarok

FernandesOp het terrein van Haukes aan de Duisburglaan vond vrijdag de lancering plaats van de VW Amarok, het nieuwste paradepaard uit de stallen van Fernandes Autohandel. De launch werd in stijl uitgevoerd, compleet met de bijbehorende mooie vrouwen. De Volkswagen Amarok is een groot model pick-up die sinds eind 2009 geproduceerd wordt door de Duitse autofabrikant Volkswagen. De Amarok is leverbaar met tweedeurs- en vierdeurscabine en er kan gekozen worden tussen achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. De naam Amarok betekent wolf.
In de consumentenrapporten is deze Duitser ook goed aangeschreven. Iets prijziger dan een Japanner, maar daar krijgt de consument ook een degelijk en robuust werkpaard voor die toch slank en elegant oogt.

error: Kopiëren mag niet!