Natin Nickerie heeft nog geen onderwijscoördinator

De Politieke Vleugel van de Fal (PVF) is zeer bezorgd over het feit dat Natin Nickerie sinds de maand april geen onderwijscoördinator heeft. In april heeft de onderwijscoördinator ervoor gekozen om te werken voor een ander bedrijf. De coördinator Studentenzaken is voorlopig belast met de waarneming. De PVF is de mening toegedaan dat er spoedig een coördinator moet worden aangewezen voor de zware job. Het is nu juist een periode waarbij er voorbereidingen getroffen worden voor het nieuwe schooljaar. Langer dralen zal het onderwijsproces op dit instituut alleen maar negatief beïnvloeden.
Het lijkt erop dat de directeur van het Natin weinig vertrouwen vertoont in de docenten van Natin Nickerie. Alhoewel er in zijn algemeenheid bekeken momenteel wel docenten zijn die capabel genoeg zijn voor de functie van onderwijscoördinator blijkt dat de directeur nog geen coӧrdinator heeft kunnen aanwijzen. Daarnaast vindt de PVF het zeer vreemd dat de directeur, tevens voorzitter van de evaluatiecommissie de voorkeur geeft aan iemand die midden in het jaar het “zinkend schip” heeft verlaten voor een andere bedrijf om Natin Nickerie te vertegenwoordigen. Volgens de PVF zou de huidige waarnemend coӧrdinator van onderwijszaken deel uit moeten maken van deze commissie.
Volgens de PVF heeft het Natin Nickerie onterecht een minder goede imago. De PVF is geïnformeerd dat Natin Nickerie de studierichtingen voorlopig niet mag promoten. De PVF kan dit beleid van het Natin niet begrijpen. Volgens de PVF moeten de richtingen breed worden gepromoot om het imago van Natin Nickerie te verbeteren.
De PVF roept Minov op om spoedig een coӧrdinator aan te wijzen voor onderwijszaken in Nickerie. Het liefst iemand die op die post past en die een eigen visie heeft om het werk naar behoren te kunnen uitzetten. Onderwijs is de basis voor ontwikkeling. De PVF weet dat deze regering hiervan bewust is en dat zij zeer spoedig een coӧrdinator onderwijszaken zal aanwijzen.
Erak Fatehmohamed (PVF)

error: Kopiëren mag niet!