Gevecht tussen twee bootsmannen

Twee bootsmannen van Albina raakten woensdagmiddag verwikkeld in een woordenwisseling welke leidde tot een handgemeen. De vechtpartij ging om enkele passagiers. Deze wilden vanuit Albina de oversteek doen naar de Franse kant. De bootsmannen vonden het nodig om te vechten om de gunsten van de klanten. Op een gegeven moment pakte één der mannen een bierfles, sloeg die kapot en viel zijn collega daarmee aan. Ten gevolge daarvan raakte de man gewond. Hij liep letsels op aan zijn rechterpols. De politie van Albina verscheen na het voorval ter plekke. De verdachte die zijn tegenstander met een kapotte bierfles heeft verwond, is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Het slachtoffer werd naar de Franse kant overgebracht voor behandeling. De passagiers zijn uiteindelijk met een andere boot vertrokken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!