Vrouw overvallen in haar woning

Mevrouw Kalpoe en haar tweejarige zoon zijn woensdag overvallen in hun woning door drie vermannen, van wie een gewapend met een koevoet. Volgens Kalpoe hoorde zij omstreeks 20.45 uur gestommel achter haar woning. Op een gegeven moment hoorde zij een knal. Drie criminelen hebben eerst het dievenijzer geforceerd en daarna enkele shutters gelicht. Via de ontstane opening verschaften zij zich toegang tot de woning. De vrouw hoorde daarna dat de mannen de gordijnen van de voorkamer dichttrokken. Kalpoe raakte bevreesd en belde haar jongere broer op. ‘Hij was niet ver van mijn huis’, vertelt de nog bange vrouw aan de krant. Terwijl zij nog in gesprek was met haar broer, werd er geschopt aan de slaapkamerdeur welke op slot was.
De daders trapten de kamerdeur, alwaar het slachtoffer samen met haar kind was, open en stormden de kamer in. Een van de rovers greep haar toen vast aan haar hals. Onder bedreiging met de koevoet moest zij de overvallers aanwijzen waar zij al haar sieraden en geld had bewaard. De criminelen hebben alle sieraden, een onbekende hoeveelheid geld, twee laptops, een tablet en een windbuks meegenomen. De daders hadden hun gezichten afgedekt met een trui. Zij hadden hun T-shirts over hun hoofd getrokken. Na hun snode daad verlieten de rovers de plaats in een Toyota Ist. Dit had de jongere broer gezien die op dat moment kwam aanrijden. Volgens haar stond een van de daders op de uitkijk, terwijl de drie rovers bezig waren in haar woning. De politie van Leiding is bezig met het onderzoek. Geen van de slachtoffers hebben letsels opgelopen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!