Asis Gajadien: ‘Kiezers betuigen spijt dat ze voor NDP hebben gestemd’

IFDat kiezers bij de afgelopen verkiezingen voor de NDP hebben gestemd en er nu spijt van krijgen, zou inmiddels een veel gehoord geluid zijn dat de VHP-leiding tijdens de meet-the-people campagne zou moeten aanhoren. ‘Maar we geven er geen ruchtbaarheid aan. Voor ons is het een normale zaak om dat aan te horen’, zegt VHP-assembleelid Asis Gajadien van Wanica. ‘Vooral in Wanica is de spijtbetuiging dat personen hun stem hebben uitgebracht op de NDP enorm.’
Voor de VHP-topper is het wel frappant dat wanneer enkele VHP’ers overstappen naar de NDP, de paarse partij deze zaak opblaast. ‘Maar omgekeerd, accommoderen we heel veel personen die de overstap maken vanuit de NDP naar de VHP. Maar wij maken dit niet bekend, omdat wij dat niet nodig achten.’ Volgens Gajadien heeft de VHP zo een propaganda niet nodig. ‘Voor ons is het een normale zaak.’ Volgens hem zouden landelijk tal van personen die afkomstig zijn uit verschillende geledingen van de NDP, vanaf structuren tot jongerenleiders, de overstap doen naar de VHP. Deze personen worden in bescherming genomen door de VHP voor mogelijke rancune vanuit de paarse partij.
Gajadien verduidelijkt dat door de transformatie die de VHP ondergaat middels het uitzetten van een nieuwe lijn, het een normale zaak is dat de partij steeds gaat groeien. ‘Wij hebben een duidelijke visie over de richting die wij willen opgaan in het land.’
Recent is door de NDP-volksvertegenwoordiger in Wanica, Theo Vishnudatt, aangegeven dat de VHP zijn enigste politieke vijand is. Gajadien daarentegen ervaart geen enkele partij als te zijn een politieke vijand. ‘We hebben geen enkele tegenstanders.’ Volgens de politicus is de VHP zeker van haar zaak en gaat vol zelfvertrouwen de verkiezingen tegemoet. ‘We hebben de speerpunten al hoe we de ontwikkeling ter hand zullen nemen, hoe we de criminaliteit zullen aanpakken, hoe we de leefbaarheid zullen vergemakkelijken door de economische situatie goed ter hand te nemen.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!