Keti Koti Cookout ter bevordering van saamhorigheid

Op maandag 30 juni heeft het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling een cookout gehouden op het terrein aan de Heerenstraat. Verschillende afdelingen van het ministerie hebben hun kookkunsten kunnen tonen. De aanwezigen konden ook genieten van de verschillende gerechten uit de verscheidene culinaire keukens tegen een zachte prijs. Regina Tolen van de administratieve dienst, die achter het cookout-gebeuren stond, is heel tevreden met de spontaniteit van de personeelsleden. De personeelsleden hebben heel enthousiast gereageerd op het voorstel. De cookout is gehouden om de saamhorigheid onder het personeel te bevorderen. ‘Dat het niet altijd goed gaat op de werkvloer en er meningsverschillen zijn, neemt niet weg dat wij niet prettig met elkaar kunnen omgaan’, aldus Tolen.
Het is de bedoeling om met de verkregen fondsen het hele jaar door activiteiten te ontplooien. Ook zal er aan een sociale instelling worden gedacht. De cookout van het Minov was de allereerste die werd gehouden.
DA

error: Kopiëren mag niet!