Armand van Alen klaar voor Club Neutraal manege invitational

Armand van Alen is helemaal ready voor zijn concurrenten (foto: CN)
Armand van Alen is helemaal ready voor zijn concurrenten (foto: CN)
De zeer getalenteerde ruiter Armand van Alen van mangege Ponderosa geeft aan dat hij nu in goede conditie verkeert op het paard Rodeo voor de Club Neutraal (CN) manege invitational, welke op zaterdag 3 mei op de banen van Club Neutraal aan de Noordpolderdam gehouden zal worden. Van Alen zal alles op alles zetten om te presteren in de M-klasse tegen Earvin Goede, Alain Soehklal, Raoul Bhoedoe en Rudy Soekhlal. Hij kijkt samen met zijn coach Kennath Lim A Po uit naar een sportieve ontmoeting van alle manege’s.
De coach Danny Gummels van CN geeft verder te kennen dat zijn ruiters helemaal ready zijn en allemaal nu gewoon hun training aan het afbouwen zijn voor het toernooi. Tegelijkertijd geeft coach Goede van Hippique Wanica aan dat zijn pupillen al helemaal klaar zijn en zij al zelfs hun toernooispullen gereed hebben. Duidelijk te merken is dat de spanning tussen alle ruiters enorm gestegen is. Zij kunnen niet wachten op deze intermanege ontmoeting die zal gaan over de parcours van de klasse’s M, L, B en E-pony. De directie van de organiserende CN verwacht een toernooi vol spektakel, omdat zij weet dat alle ruiters van de diverse klasses opgewassen zijn tegen elkaar.

error: Kopiëren mag niet!