Launch nieuw jasje No Wakti

Al enige tijd zijn op de radio diverse spotjes te horen met als onderwerp ‘No Wakti’. Het betreft de site www.nowakti.net van de Nederlandse ambassade, waarvan gisteren het nieuwe jasje gepresenteerd werd. De site is niet bedoeld voor het online aanvragen van een visum, dat moet nog steeds persoonlijk gedaan worden bij de Nederlandse ambassade. Het is de bedoeling te motiveren van tevoren afspraken te maken middels drie simpele stappen op de site. Zo kan er beter worden gepland en kan ook de periodieke drukte beter gespreid worden. Het maken van een afspraak kan zes maanden voor vertrek, de afspraak zal wel worden ingepland in een periode niet langer dan drie maanden voor vertrek. Volgens consul Ruud van der Waal gebeurde het weleens dat mensen al aan het begin van een jaar probeerden een visum aan te vragen voor een vertrekdatum rond Kerst. ‘Dat hoeft ook weer niet, is veels te lang van tevoren.’
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!