Lijk Hindoestaanse man aangespoeld

Het ontzield lichaam van een Hindoestaanse man is vanmorgen aangespoeld bij een kade langs de Surinamerivier te Beekhuizen. Die kade werd indertijd gebruikt door het bouwbedrijf Ballast Nedam. Het lijk vertoont vermoedelijk tekenen van geweld. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast en gaf verder aan dat hij minder dan tien uren in het water moet hebben gelegen. De man is gekleed in een groene T-shirt, een blauwe jeansbroek en zwarte sportschoenen. De broekspijpen zijn tot zijn knieën opgerold en in zijn broekzak is een blauwe aansteker aangetroffen. De man is naar schatting 50 jaar oud en heeft een dikke snor. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen door de politie. Informatie met betrekking tot deze persoon mag worden doorgespeeld aan de politie van het ressort Nieuwe-Haven of aan de Centrale Meldkamer van de politie. Nabestaanden moeten in contact treden met de politie van het ressort Nieuwe-Haven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: