Protest Massief afgewezen door SVB

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft het protest van SV Massief afgewezen. De kampioen van de Kwatta Sportbond (KSB) had na zijn uitschakeling uit het 9de Integra Port Services DP World Lidbondentoernooi, een protest ingediend tegen Inter Vlijt van de Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB). Volgens Massief was Inter Vlijt in de wedstrijd tegen hen met een aantal ongerechtigde spelers uitgekomen, althans spelers wiens transferpapieren niet volledig in orde waren. Doordat Massief de bwijzen niet op tafel kon leggen, is het protest afgewezen.
Dagblad Suriname verneemt dat het gaat om transfers van spelers van SV De Rest naar Inter Vlijt. Een bestuurslid van de SVCB had de transfer wel getekend en afgestempeld, maar voorzitter van de SVCB tevens ook van De Rest, Delano Landvreugd, wist er niets van. Hierdoor kan De Rest ook geen bewijslast op tafel brengen. De SVB heeft zich op het standpunt gesteld dat de ploeg die het protest indient, met de bewijzen moet komen.
Door deze afwijzing van het protest, is Massief uitgeschakeld voor verdere deelname, Inter Vlijt gaat verder. Massief, gaat via de KSB, in hoger beroep. Als ze de zaak ook in hoger beroep verliezen, sluiten ze de gang naar de rechter niet uit. Intussen worden komend weekend de halve finaleronde van dit toernooi aangevangen.

error: Kopiëren mag niet!