Dc Joeloemsingh huldigt echtparen met gouden en diamanten bruiloft

PPPPPDonderdag heeft districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh twaalf echtparen gehuldigd in het Burger Informatiecentrum. Het gaat om vier echtparen met een diamanten en acht met een gouden bruiloft. De burgervader vindt het een hele eer om deze voorbeeldige echtparen te huldigen in het district. De dc zegt dat deze seniorenburgers het goede voorbeeld zijn voor jongeren die steeds minder tolereren in het huwelijk. Het is niet een ieder gegund om dit alles te bereiken. De echtparen die hun gouden huwelijk vieren, hebben een enveloppe met een bedrag van SRD 500 in ontvangst genomen, terwijl de echtparen die hun diamanten huwelijk vieren SRD 600 van de Surinaamse regering hebben ontvangen. Dc Joeloemsingh bracht de felicitatie namens de president van de Republiek Suriname over aan degenen die in dit verband gehuldigd zijn. De gewestelijk politie commandant Stanley Benschop die ook aanwezig was bij de huldiging merkte verder op dat de jongeren wel wat hiervan kunnen opsteken. De echtparen waren het er allemaal over eens dat geduld, wederzijds vertrouwen en respect de ingrediënten zijn om zo’n mijlpaal te bereiken. Deze seniorenburgers hebben allen op hun manier een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Suriname. Volgens het echtpaar Mangroe-Lautan is het hen mede door elkaars vertrouwen en medewerking gelukt om al 60 jaren lang met elkaar te leven. Zij hebben niet lang onderwijs genoten. Het echtpaar heeft samen 8 kinderen, 13 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

error: Kopiëren mag niet!