Meisje van 1½ jaar niet sexueel misbruikt

In de media verscheen de vorige week een bericht dat een 1½ jaar oud meisje seksueel zou zijn misbruikt op een adres te Munderbuiten. Volgens verklaring van de ouders hadden zij het kindje dinsdag 31 december achtergelaten bij haar oma. Later op de dag werd het kindje opgehaald. Bij aankomst thuis stopte de moeder het kind in bad, die vervolgens van pijn begon te huilen. De moeder keek haar kindje na en schrok van de rode plekken die zij zag rondom haar geslachtsdeel en anus. De ouders begaven zich terstond naar de oma, die aangaf dat er wel een oom, een buurman en een jongen van 5 jaar thuis bij haar was, maar dat deze niet aan het kind zijn geweest. De ouders begaven zich naar de Spoed Eisende Hulp met het kind. Daar de doktoren het vermoeden hadden dat het kindje seksueel misbruikt kon zijn werd de politie van Munder ingeschakeld. Na een ingesteld onderzoek is gebleken dat het kindje niet seksueel is misbruikt. Dit kindje is vaker te lang met vuile wegwerp luier gebleven waardoor de huid rondom haar geslachtsdeel en anus geïrriteerd is geraakt.

error: Kopiëren mag niet!