Smartphones, tablets en digitale camera’s

1 Smartphones, tablets en digitale camera’s  2Herinneringen zijn ouderwets!
Sinds de komst van de mobiele telefonie is het aantal mensen dat een telefoonnummer uit het hoofd kent, zeer klein. Vaak weten mensen zelfs hun eigen telefoonnummer niet eens uit het hoofd. Een ander nieuw verschijnsel is de manier van registreren.
Massaal gedeeld
In de rest van de wereld is men er inmiddels aan gewend. Hier doen we langzaam kleine stappen in de moderne wereld met de komst van 4G en een steeds groter aanbod van betaalbare digitale camera’s en tablets. Steeds vaker zien we bij grote evenementen niet meer de aanstekers die de lucht in gaan of wuivende handjes, maar digitale camera’s, tablets en smartphones die alles registreren. De opgenomen beelden worden vervolgens massaal gedeeld met vrienden via diverse social media als Facebook of You Tube. Het schieten van een mentale foto lijkt steeds meer iets van de oudheid te worden.
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!