PVV-fractie: Den Haag is jihad-hoofdstad

De betreffende protestanten van 24 december 2013 (foto: www.demetnu.nl)
De betreffende protestanten van 24 december 2013 (foto: www.demetnu.nl)
Op Kerstavond werd er in Den Haag (Nederland) geprotesteerd door verschillende personen. Deze timing vond de fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV), Machiel de Graaf, erg opvallend. Volgens hem zou het protest de Al Qaida verheerlijkt hebben en de democratie hebben aangetast. Dat gaf hij aan op de website van de Haagse PVV. De partij wil dat de Gemeenteraad nog voor oud en nieuw terugkomt van reces om dit probleem op te lossen. Volgens de voorzitter krioelt het in Den Haag van personen die deel uitmaken van Syrische bendes die gevormd zijn om mensen te vermoorden. Volgens hem is Den Haag de jihad-hoofdstad van het Vrije Westen geworden. Deze betreffende mensen, door hem beschreven als gespuis, moeten het land uit. Dit ter garantie van de beveiliging van de bevolking. Er moet ervoor gezorgd worden dat deze mensen buiten de grenzen gehouden worden.

error: Kopiëren mag niet!