59-jarige winkeldief zal oud op nieuw in cellenhuis doorbrengen

De 59-jarige S.F. is door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden wegens winkeldiefstal. Deze man heeft van een goed gesorteerde winkelzaak kippenvlees meegenomen zonder daartoe de betaling te hebben gedaan. Volgens de winkelier nam de verdachte vaker vleesproducten weg uit zijn winkel. Als bewijs toonde de winkelier aan de politie oud beeldmateriaal, waaruit blijkt dat S.F. eerder ook goederen had buitgemaakt. Dit keer viel de verdachte door de mand. Hij werd na de ontdekking aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na zijn voorgeleiding en afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld. S.F. zal zeer waarschijnlijk oud op nieuw in het cellenhuis doorbrengen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: