Politieman technische dienst in verzekering

De politieambtenaar D., die leiding had over de technische dienst van de politie, werd samen met twee burgerpersoneelsleden aangehouden ter zake diefstal c.q. verduistering. Zij worden ervan verdacht goederen van de montageafdeling te hebben weggenomen. De twee overige verdachten zijn monteurs. Na hun verhoor werden zij heengezonden. Echter constateerden de onderzoekende ambtenaren ernstige bezwaren tegen de politieman D. Hij werd na verhoor en afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Dagblad Suriname koppelde terug met de voorlichtingsdienst. Inspecteur Humphrey Naarden deelt mee dat er inderdaad drie personen in eerste instantie waren aangehouden. Alle drie waren burgerpersoneelsleden. Volgens de pr-man is de in verzekering gestelde persoon ook een burgerpersoneelslid. OPZ is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: