'Iedereen verdient aandacht op Kerst'

Iedereen verdient aandacht op Kerst‘Iedereen verdient aandacht op Kerst.’ Zo klonken de woorden van de managers van D&F Barbershop. Rond eind van het jaar en Kerst worden kinderhuizen en bejaardentehuizen vaak bedacht door instellingen en bedrijven. Zo werd deze Kerst ook Nos Kasitas bedacht. Orpheo Klassie en Jurmain de Vlugt, managers van D&F Barbershop, hebben Eerste Kerstdag opgegeven om de dag samen met de kinderen van het tehuis te vieren. De jongens hun haar werd netjes geknipt en voor de meisjes werd er gevlochten. Dit in aanloop naar hun etentje gisteren.
Klassie zegt dat ze graag iets wilden doen voor mensen die het nodig hebben. De manager van het restaurant van King’s Big Break kwam toen met het voorstel om voor Nos Kasitas te kiezen.
D&F Barbershop bestaat al acht jaar en het is de tweede keer dat ze iets sociaal doet voor de gemeenschap. Vorig jaar werden de 60-plussers uit de omgeving verrast met een pakket. Eerder deze maand mochten de kinderen kleding uitzoeken gesponsord door de Royal Bank of Canada en ontving het tehuis SRD 15.000 van de zaalvoetbalbond. Nos Kasitas is momenteel gehuisvest in het Naks-gebouw. Eerder dit jaar brandde het pand af.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!