Renzo Tjon A Joe en Chinyere Pigot sportlui van het jaar

SportmanHet Surinaams Olympisch Comite (SOC) heeft eerder op de avond het Sportlui van het Jaar 2013 Awardgala georganiseerd in de Olympic House. Wederom zijn zwemmers ervandoor gegaan met de hoofdprijzen. Sportman van het Jaar is geworden Renzo Tjon A Joe, terwijl Chinyere Pigot voor de 5de keer achter elkaar de titel van Sportvrouw van het Jaar in de wacht heeft gesleept. Tot de Meest Belovende sporter werd gekozen de jonge en talentvolle zwemmer Yael Touw Ngie Tjouw, de Meest Belovende Sportster werd de atleet Fidella Boorie. Tot Teamsporter van het Jaar is gekozen de volleyballer Furgill Ong A Fat. Hij was de enige voorgedragen in deze categorie. De SOC Lifetime Achievement Award ging naar de 77-jarige August Hens. Tot sporters van het jaar met een beperking zijn uitgeroepen, Renate Doest en Kevin Simons.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: