Vernieuwde politiepost Groningen geopend

Minister Edward Belfort verricht de opening (foto: BIC Saramacca)
Minister Edward Belfort verricht de opening (foto: BIC Saramacca)
De politiepost te Groningen in het district Saramacca is gisteren weer in gebruik genomen. De minister van Justitie en Politie, Edward Belfort zegt dat een nieuw gebouw in de eerste plaats belangrijk is voor het personeel en publiek.. Dit om de dienstverlening naar de samenleving te verbeteren. De bewoners staan centraal bij politie. De veiligheid moet gegarandeerd zijn. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie zegt dat de politie heel lang heeft uitgekeken om het gebouw zover te krijgen. Het ligt in de bedoeling dat de veiligheid teruggebracht wordt naar de samenleving.
De Gewestelijke Politie Commadant van Saramacca, Jerrel Djamat, zegt dat de renovatie van deze politiepost verbetering zal brengen in de werkzaamheden van het politeapparaat. Hij hoopt verder op een heel goede samenwerking met de verschilllende actoren in het district. Hij zegt dat de bevolking ten alle tijde bij hem terecht kan, indien zij klachten hebben met betrekking tot de dienstverlening van de politie.
De dc van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, zegt dat het een bijzonder moment is in het kader van garanderen van continue veiligheid. Hij bedankte de minister en de regering, daar met veel slagvaardigheid wordt gewerkt aan de veiligheid. Dit blijkt ook uit het feit dat het afgelopen jaar door het ministerie van Justitie en Politie ook het Brandweerkazerne te Jarikaba in gebruik is genomen. Ook de politiepost te Jarikaba is gerenoveerd. De dc vraagt de minister, om zijn invloed aan te wenden, zodat politiepost Monkshoop op kort termijn wordt bemand en heropend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: