Districtscommissariaat Saramacca steunt sociaal zwakkeren

1Districtscommissariaat Saramacca steunt sociaalHet districtscommissariaat Saramacca heeft 90 pakketten verstrekt aan sociaal zwakkeren in verband met de komende feestdagen. De pakketten bestaan uit voedingswaren en andere noodzakelijke eerste levensbehoeften. Het gaat om bewoners van alle zes ressorten namelijk Calcutta, Tijgerkreek, Groningen, Kampong Baroe, Jarikaba en Wayambo. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij de donaties van ondernemers uit het district.
“Wij van het commissariaat zijn ons ervan bewust dat niet iedereen in aanmerking is gekomen voor zo een pakket. Samen met de afdeling Sociale Zaken Saramacca en de bestuursdienst is er een lijst opgemaakt. Het gaat om mensen die het hoog nodig hebben”, deelt Aroenkoemar Ramdhani mee. Dit project zal Ramdhani tot een jaarlijks terugkerende activiteit maken.

error: Kopiëren mag niet!