56-jarige buurvrouw mishandeld met balk

Een dag voor Kerst, 24 december omstreek 00.00 uur, zou een persoon aan de Boedjoebakastraat zijn mishandeld. De politie van Munder trof ter plaatste twee personen die hevig bloedden aan. Het mogelijke motief van deze vechtpartij bleek een waslijn te zijn. De verdachte D.D. (20) tezamen haar broer J.O. (24) hebben het slachtoffer P.M. (56) met een houtenbalk geslagen aan haar hoofd. Door deze mishandeling werd het slachtoffer opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte J.O. heeft een kapwond aan zijn linkerarm opgelopen en eveneens een steekverwonding aan zijn rechter schouderblad. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari, ressortcommandant van Munder bevestigt de in verzekeringstelling van J.O. en D.D. Hangende het verder onderzoek blijven de broer en zus achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!