Vrouw middernacht overvallen door gewapende straatrover

Een mevrouw die gisterochtend niets vermoedend omstreeks 00.30 uur aan de Bofroestraat te Latour liep, is door een gewapende crimineel overvallen. De rover was gewapend met een mes. Hij bedreigde haar met het scherpe voorwerp en rukte gewelddadig aan een halsketting en schoudertas. De politie van Latour werd ingeschakeld, maar de dader had de plaats reeds verlaten; hij reed na de daad weg op zijn brommer. De crimineel is niet bekend bij het slachtoffer.
Berovingen en inbraken zijn schering en inslag. Het is opgevallen dat de laatste tijd haast dagelijks een aantal inbraken en straatberovingen plaatsvindt. De politie is daarom meer zichtbaar in deze drukke feestmaand. Recentelijk heeft zich een geval voorgedaan waarbij een bewoner in zijn huis een inbreker heeft dood geschoten. De politie doet een beroep op de samenleving om geen spullen c.q. goederen in auto’s achter te laten. ‘De inbrekers zien iets en slaan hun slag.’ Een auto-inbraak zorgt voor schade bij de eigenaar. De daders slaan één van de autoruiten kapot en verschaffen zich zodoende toegang tot de wagen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: