Jaarafsluiting met Asia de Su

Asia DeluxeAsia de Su viert haar 2-jarig bestaan tijdens de Asia Deluxe op zaterdag 21 december. Volgens Michelle Tseng, pr van Asia de Su, is Asia Deluxe een luxueuze avond om te herinneren met veel verassingen. Het is een combinatie van mooie mensen, mode en goede muziek. Er zullen optredens zijn van de volgende dj’s Andy Safado, Cat, Marnix, Kuyken, Finx en Gilly Gonzales. Asia de Su, die al twee jaar bestaat, staat bekend om hun aparte feestjes. De dresscode is dressy chic, zwart en goud, zegt Tseng. In verband met kerst, hebben we ook op 24 december een White Night. Voor het eerst zal Asia de Su sexy Santababy go-go dansers hebben, die deze avond onvergetelijk zullen maken voor onze gasten. De volgende dj’s zijn van de partij Andy Safado, Darryl Nevin en Marnix. De dresscode van deze christmas party is wit. Er is ook exclusieve vip bottleservice van Moët Ice Imperial, met speciale Moët ice promo girls. Op donderdag 26 december is e rook een Dirty X-Mas wishes ladies night in samenwerking met FUME(For Ur Male Entertainment). Speciaal hiervoor wordt er een mannelijke stripper gehaald uit New York. Op deze avond zorgen Andy Safado en Gilly Gonzales voor de muziek. Tseng zegt dat het gezellig zal worden. Ze hoopt dat een ieder komt genieten van deze activiteiten in Asia de Su ter afsluiting van het jaar 2013.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: