Sozavo doneert scootmobielen aan behoeftigen

Giom Pobosie op zijn scootmobiel, welke door Sozavo-minister Alice Amafo is overhandigd
Giom Pobosie op zijn scootmobiel, welke door Sozavo-minister Alice Amafo is overhandigd
wp-content/uploads/2013/12/1-Sozavo-doneert-scootmobielen-aan-behoeftige.jpgHet ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft twee personen met een beperking gisteren heel blij gemaakt. Ze kregen allebei een scootmobiel, om zo makkelijker voort te kunnen bewegen. Één van deze personen is de bekende Giom Pobosie. Deze 47-jarige man was jarenlang te zien voor het Kersten-gebouw. Hij is sinds zijn geboorte lichamelijk gehandicapt. Zijn benen zijn krom gegroeid en daardoor kan hij zich niet voortbewegen. Hij liep jaren met zijn armen en sleept zijn lichaam hierdoor voort. Zijn handpalmen zijn hierdoor aangetast. Sozavo-minister Alice Amafo overhandigde persoonlijk de scootmobiel aan Pobosie. De kosten voor deze aangepaste mobiel zijn SRD 3.500. Ook Marcel Pavion is blij gemaakt met een scootmobiel. Wegens ziekte kan de oud-truckchauffeur niet meer werken. Door een beperking kan hij moeilijk lopen. Beide donaties zijn zelf door belanghebbenden aangevraagd bij Sozavo.

error: Kopiëren mag niet!