Owru Yari Awards uitgereikt

1 Owru Yari AwardsSAfgelopen maandag werden voor de eerste keer de Owru Yari Awards uitgereikt. Tegelijkertijd was het de opening van Surifesta. In een redelijk gevulde zaal kon het publiek genieten van diverse optredens die op een groot scherm werden getoond, van onder andere Kenny B. en Jeffrey Spalburg. Tijdens het event werden er diverse prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Zo ging de prijs voor beste Owru Yari Company naar Fawaka Creations. Beste Owru Yari Commercial was voor Chee’s Jewelry en Watches. Een enkele prijs was mediagerelateerd. Het beste nieuws moment was dat van Tyrone Spong. Zijn award werd ontvangst genomen door Dave van Aerde. Ook werd er gekeken naar de beste Owru Yari video. Publiek kon namelijk zelfgemaakte video’s inzenden van hoe zij Owru Yari gevierd hadden. De winnaar was Quincy Lisse met zijn video Owru Yari Madness. Daarnaast kon het publiek ook stemmen en zij kozen voor de video van Vijay Rambali, die daarmee dus de People’s Choice Award mee naar huis mocht nemen. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden, waarbij elk jaar de beste video’s van het jaar ervoor bekroond worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: