Slordig restaurant binnen enkele dagen weer open

slordige restaurant
sloridge restaurant 2Anderhalf week geleden moest een restaurant aan de Gemenelandsweg zijn deuren sluiten wegens onhygiënische toestanden. Het vlees en de groenten werden op onhygiënische wijze opgeslagen. Het schoonmaken van vleeswaren geschiedde op de vloer. Het is het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, dat de hygiëne van voedingszaken en winkels in de gaten moet houden. Personeel van het districtscommissariaat Zuid-West stuitte tegen deze situatie bij de controle van de vergunning. Elf dagen verder is het restaurant weer open. Dc Nerkust van Paramaribo Zuid-West zegt dat de keuken goed was bevonden, alleen de manier waarop vlees en groente werden opgeslagen, was onhygiënisch. Nerkust zegt dat de restauranthouder intussen zijn zaken in orde heeft gemaakt en dus weer toestemming heeft zijn deuren te openen voor het publiek.
In april van dit jaar besloot de bestuursdienst van het Commissariaat Paramaribo Zuid-West onaangekondigd op ongebruikelijke uren diverse handelszaken aan te doen om na te gaan of alles in orde is. Behalve supermarkten worden tot heden eetgelegenheden en personen die langs de straat worst en andere producten verkopen, geïnspecteerd.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: