Shivaro Bronne kindermodel Caribbean Pearls

Shivaro Bronne kindermodel Caribbean PearlslShivaro Bronne werd op 22 november 2010 geboren en is een zeer energieke peuter die van voetballen en dansen houdt. Hij eet graag bruine bonen en bamie. Volgend jaar begint hij met kleuteren. Hij heeft het vorig jaar mee mogen doen aan de eerste kinder modellen fotoshoot in de palmentuin. Momenteel bezoekt hij de peuterschool en is heel erg flink tijdens de oefeningen. Zijn dagelijkse bezigheden zijn: rennen, tv kijken, game spelen en tekenen. Zijn hobby’s zijn: dansen, zingen, voetballen en op stap gaan. Vaak is hij verlegen, maar eenmaal gewend aan de omgeving zijn er geen ogen genoeg voor hem. De reden waarom ik , zijn moeder, hem heb opgegeven als kinder model is dat hij graag stoere foto’s maakt en het ook een goeie gelegenheid voor hem is om meer vriendjes en vriendinnetjes te kunnen maken. Verder is zijn moeder ook model in Caribbean Pearls en zij doet het heel goed. Haar naam is Cherryl Bronne.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: