Surinaamse Miss in Japan

Surinaamse Miss in Japan 1
Surinaamse Miss in JapanVorige week is Surinames Janet van Klaveren aangekomen in Japan. De runner-up van de Tropical Beauties Suriname Verkiezing zal daar ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss International Verkiezing. “We hebben de presentaties in badpak en het nationale kostuum al gehad. Dat ging vrij goed. Maar het is wel hectisch en druk. Sinds mijn aankomst op 6 december is het van de ene fotoshoot naar de andere, en van de ene functionaris of sponsor naar de andere.” Gelukkig heeft ze nog wel een beetje tijd voor wat sightseeing. “Ik moet wel heel erg wennen, het is maar 8-10 graden overdag!” Janet deelt een kamer met een andere Miss, namelijk Miss South Sudan. “Daar kan ik het gelukkig we goed mee vinden!” De grote dag, wanneer de verkiezing zal plaatsvinden, is dinsdag 17 december. “Het vindt plaats om 8 uur in de avond, Japanse tijd, dan is het in Suriname 8 uur in de ochtend!” De verkiezing zal te volgen zijn via een livestream op de Facebookpagina van Tropical Beauties Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: