Prof Tjittes verzorgt lezingen

Tjittes_4235_staandeProf. mr. Rieme Jon Tjittes was onlangs in Suriname en heeft enkele succesvolle lezingen verzorgd. Hij werd op zijn trip begeleid door Y. Zeilstra, honorair consul van Suriname in België. Tjittes vindt Suriname een prachtig land, het was zijn eerste bezoek en hij heeft heel goede indrukken van het land overgehouden. Hij vond het jammer dat hij niet eerder naar Suriname was geweest. Gedurende zijn verblijf van 9 dagen heeft hij zijn kennis met de overheid en het bedrijfsleven kunnen delen. Tjittes is voornemens om in de maand januari 2014 Suriname weer te bezoeken. Hij wil het ingezette proces continueren. Hij hoopt dat vooral de overheid, maar ook het bedrijfsleven zijn adviezen die hij bij de verschillende consulten heeft gegeven, zoveel mogelijk opvolgt. Hierdoor wordt de juridische mogelijkheid voor het land en zijn juristen verder geoptimaliseerd. Tjittes is advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden en hoogleraar Privaatrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: