Onbewoond pand gedeeltelijk afgebrand, eigenaar spoorloos

Onbewoonde pand  gedeeltelijk afgebrand, eigenaar spoorloosEen onbewoond pand aan het Garnizoenspad no. 18, iets voorbij de Vierde Rijweg in de omgeving van sportcomplex “De kleine Arena”, is in de vroege ochtend van dinsdag 3 december in vlammen opgegaan. Politiewoordvoerder Dropati Ramkhelawan bevestigt de brand. Deze werd rond vier uur in de ochtend ontdekt door politieagenten die op dat moment aan het surveilleren waren, geeft politiecommandant Goelradj van politiebureau Kwatta aan. Het pand zou al jaren onbewoond zijn. Het gaat om een hoogbouw stenen woning. Politie-inspecteur Naarden kan nog niet aangeven of de woning verzekerd is, omdat de eigenaar van het pand eerst opgespoord moet worden en op de hoogte gesteld moet worden van de brand. Daarna zal blijken of de woning al dan niet verzekerd is. Ook over de oorzaak van de brand kan er nog niets doorgegeven worden. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van bureau Kwatta. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het bovengedeelte van de woning werd het meest getroffen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: