Tyrone Spong beste vechter van 2013

photoTyrone Spong is uitgeroepen tot vechter van het jaar. Wereldwijd! Hij heeft 7 partijen gevochten dit jaar. Daarvan waren 5 op KO en 2 op unanimous decision. Fans wereldwijd hebben ‘The King of the Ring’ gekozen tot beste vechter van het jaar 2013. Dit meldt zijn promoter Dave van Aerde in een persbericht. Door nu de bokswereld in te stappen word hij de eerste atleet in de geschiedenis wereldwijd die in drie verschillende takken van sport op het hoogste niveau presteert. Hij word in Amerika al gezien als de “Bo Jackson” van de vechtsport.
Spong vertoefde onlangs in Suriname, waar hij op Srefidensidag door president Desi Bouterse is geridderd op Para. Ook gaf hij een persconferentie, waar hij zijn boksambities kenbaar maakte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: