Waar is het feestje? In Suriname is het feestje!!

Waar is het feestje 1
Waar is het feestje 2
waar is het feestje 3Luscious Events heeft een missie! En dat is de evenementenindustrie in Suriname veranderen. A.M. van het evenementenbureau wil dat het naar een hoger niveau moet. ‘Mensen moeten ook naar Suriname willen reizen voor dit soort feesten. We zijn een tropisch land met mooie vrouwen, dus hier moet het ook kunnen! Als we grote namen naar ons land kunnen halen, kunnen we het land zo ook meer exposure geven.’
Grote namen
Het eerstvolgende evenement van de heren is op 21 december. Het betreft ‘Retribution’ te White Beach en ook daar komen weer grote namen. ‘Bij onze vorige ‘event’ hadden we Martin Garrix. En je kan zien dat hij echt overal ter wereld is. Het is niet zomaar een naam in de scene! Hij had zelf niet verwacht dat hij in Suriname ook zo groot zou zijn, maar hij heeft genoten.’
‘Back in the Jungle’
Voor 21 december staat de bezoekers weer wat te wachten. ‘We hebben weer een paar mooie namen. Een van de DJ’s is Marco V., eveneens een grote naam in de scene!’ Marco V. is bezig met een nieuwe track, waarvan er een preview te vinden is op zijn website. Het nummer heet ‘Back in The Jungle’ en de preview is tot nu toe goed ontvangen. Marco V. was jarenlang de huis-DJ van de Danssalon, een club die in haar hoogtijdagen, samen met de It in Amsterdam en Nighttown in Rotterdam behoorde tot de top van de clubscene in Nederland. Zijn grote doorbraak kwam in 2000, waarna hij enkele clubhits scoorde. Hij wordt gezien als een trance-DJ, maar zijn stijl omvat ook electrohouse, progressive-house en progressive-trance. Met een DJ van dit kaliber hoopt Luscious Events weer een topfeest neer te zetten.
‘Playmates als entertainment!’
Volgens de heren van Luscious Events gaat het bij een goed feestje niet alleen om de grote naam en de pompende beats, ook al is dat waar het natuurlijk om draait. De aankleding is ook van belang, evenals het entertainment. ‘We hebben nu ook weer twee hele speciale gasten! Voor het komende feest hebben we drie DJ’s, twee mannen en een vrouw. En voor het verdere entertainment hebben we Lux en Jesse Jane!’ De twee laatstgenoemden zijn wereldberoemde playmates, die speciaal naar Suriname worden overgevlogen.
Exclusief op Surinaamse radio
De beste DJ van de wereld is DJ Hardwell. En laat dat nou ook nog een pijl op de boog zijn van Luscious Events. Onlangs was deze wereldtopper op bezoek in Suriname. In diverse landen is hij ook te beluisteren op de radio, in het programma’ Hardwell On Air’. A.M is trots, want Luscious Events heeft de exclusieve rechten van het programma in Suriname. ‘Zeker, omdat we hem al in ons radioprogramma hadden voordat hij die titel won.’ De nummer 1 Dj van de wereld is al meerdere malen in ons land geweest. ‘Laatst was hij nog bij onze buren, Brazilië, maar wie daar niet heen kon, kan terecht bij Hardwell on Air on Luscious Radio.

error: Kopiëren mag niet!