Kerstboekenmarkt met nieuwe T-shirtlijn

IFDe Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) werd opgericht in 2001 met als doel te doen wat in het belang is van dieren en het dierenleven in Suriname. Daar komt aardig wat bij kijken. De kerntaken van de DBS zijn dan ook: waken tegen mishandeling van dieren, bevorderen dat dieren in gevangenschap, huisdieren, vee, pluimvee, goed worden verzorgd en in diervriendelijke omstandigheden leven, hulp verlenen aan zieke en gewone dieren bij ongevallen en mensen informeren over het werk van de Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS). Dat alles kost uiteraard geld en daarvoor is de DBS sterk afhankelijk van steun uit de gemeenschap. Daarom organiseert zij jaarlijks een aantal fundraisingsactiviteiten. Zo lanceert de DBS in een nieuwe samenwerking met Readytex op 1 december aanstaande tijdens de kersteditie van haar maandelijkse boekenverkoop, een nieuwe T-Shirtlijn, in een nieuw concept. Het idee hierachter is dat er 3 keer per jaar” op de Moederdag bake sale in mei, op dierendag in oktober en op de boekenmarkt in december, steeds een nieuwe, pakkende DBS T-shirt ontworpen en gelanceerd wordt. De T-Shirts zullen behalve tijdens de activiteiten van de DBS, vanaf december ook bij Readytex aan de Maagdenstraat verkrijgbaar zijn. Elk ontwerp wordt in een beperkte oplage gedrukt en daardoor zijn de T-shirts met hun hippe, bijdetijdse prints, voor alle dierenliefhebbers een bijzonder verzamelobject. Het eerste shirtje in dit nieuwe concept spreekt, of liever blaft, voor zich:Woof!. De DBS hoopt dat het publiek massaal zal steunen door trouw alle opeenvolgende T-shirts te gaan sparen. De opbrengsten van de boekenmarkt en van de T-shirts die daar en voortaan ook bij Readytex verkocht zullen worden, komen de belangrijkste werkzaamheden van de DBS ten goede. Een van de meest belangrijke pijlers van het werk van de DBS is het geven van voorlichting. Veel van de verwaarlozingsgevallen komen voort uit onwetendheid, en voorlichting is daarom een uiterst belangrijk instrument. Een ander belangrijk onderdeel van het werk is de tijdelijke opvang van honden en katten in het asiel. De dieren krijgen er behalve eten en drinken ook de nodige medische zorg. De kerstboekenmarkt van de Stichting Dierenbescherming Suriname wordt gehouden op 01 december van 09.00 u -13.00u op het terrein van het dierenasiel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: